Buletin nr.3

Një pajisje e re teknologjike prezantuar para publikut. Tani e tutje, 3 sensorë specialë u konfiguruan në Bashkinë Lezhë, Shëngjin dhe Laç do të...

Këshilli i Qarkut Lezhë zhvilloi workshopin me teme:“Menaxhimi i rasteve te emergjencave civile”- një...

Sot në kuadër të zbatimit të Projektit “3 WATCH OUT”, me një partneritet të shkëlqyer në fushën e mbrojtjes civile, u zhvillua një takim...