Të dashur bashkëqytetarë të Qarkut të Lezhës!

Në këto ditë festive të fundvitit, Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2017 , kam kënaqësinë që në emër të Këshillit të Qarkut Lezhë të përcjell tek secili prej jush:

“Urimet më të përzemërta”

Festofshi gëzuar rreth sofrave me familjarët, të dashurit, dhe miqtë tuaj.

Le të jenë keto festa, simbol i mirëkëkuptimit, solidaritetit, tolerancës, shpresës e besimit për një vit me më shumë begati!

Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri, shëndet e mbarësi në familjet tuaja!

Kryetari

Gjok NDOKA