Gëzuar Muajin e Shënjtë të Ramazanit , Argjërim të lehtë

Të dashur besimtarë myslimanë të Qarkut tonë, dita e sotme shënon fillimin e Muajit të shenjtë të Ramazanit, nisjen e sakrificave, reflektimit shpirtëror, Muajin e tolerancës, mirnjohjes, faljes, shpëtimit.

Me këtë rast dëshiroj që dhe në emër të Trupës vendimarrëse dhe Stafit të Këshillit të Qarkut Lezhë t’ju uroj nga zemra një agjërim sa më të lehtë e të mbarë.

Kjo periudhë, kjo sakrificë e përkushtim t’u kthehet në mirësi në familjet tuaja!
Gëzuar,
Gjok Ndoka