Kryetari i Këshillit të Qarkut Lezhë, Zoti Eduard Ndreca, mori pjesë sot nē përkujtim e nderim  të 75- vjetorit të Çlirimit të Lezhës.

Kryetari i Këshillit të Qarkut Lezhë, Zoti Eduard Ndreca, mori pjesë sot nē aktivitetet dhe ceremoninë zyrtare  të organizuara nën kujdesin e  Bashkisë Lezhë, në përkujtim e nderim  të 75- vjetorit të Çlirimit të Lezhës.

Mirënjohje për të gjithë ata që kontribuan dhe dhanë jetën për çlirimin e vendit.

Gëzuar Ditën e Çlirimit!
Lavdi Dëshmorëve!