Kryetari i Qarkut Lezhë uron qytetaret e qarkut Lezhës me rastin e Festës së Pashkëve

Në këtë ditë të shënjtë të Pashkës kam privilegjin e kënaqësinë që edhe në emër të Këshiilit të Qarkut Lezhë, t’ju uroj të gjithëve nga zemra: Gëzuar dhe përshumëvjet! Sa më shumë mbarësi, paqe dhe begati e lumturi për ju dhe në familjet tuaja!

Qoftë kjo ditë dhe gjithë të tjerat pas kësaj, ditë plot vullnet, kurajë dhe forcë për të përballuar çdo vështirësi!

Me Shnet e për shumë mot, me zemër të mirë, 
Gezuar !
-Gjok Ndoka –