Kryetari i Këshillit të Qarkut Lezhë, zoti Eduard Ndreca, ka marrë pjesë në ceremonine zyrtare të nderimit të rënëve të rrethit Lezhë

Dita e Dëshmorëve të Kombit është një moment reflektimi, përkujtimi dhe nderimi për të rënët që dhanë jetën për lirinë, dinjitetin dhe të drejtat tona, në këtë kuadër Kryetari i Këshillit të Qarkut Lezhë, zoti Eduard Ndreca, ka marrë pjesë në ceremonine zyrtare të nderimit të rënëve të rrethit Lezhë, në këtë 5 Maj të veçantë.
I përjetshëm kujtimi i tyre!
Përulemi me mirënjohje e respekt
Lavdi Dëshmorëve të Atdheut! 🇦🇱