Urimi me rastin e Festes së Pashkëve ortodokse

Besimtarëve ortodoksë të qarkut tonë dhe mbarë shqipërisë iu urojmê me gjithë zemër : “Gëzuar dhe përshumëvjet Pashkët”! Mbarësi e shëndet e çdo të mirë pë Ju e familjet tuaja!
Gëzuar këtë ditë të shenjtë, ditë shprese dhe besimi, Pashkët e ardhshme edhe më të mira për të gjithë!

Gëzuar Festën e Pashkëve! Zoti ju bekoftë!

Urimee!

Gjok NDOKA

Kryetari i Qarkut Lezhë