Ftesë bashkëpunimi dhe punësimi…

Njoftim për mundësinë e punësimit si pjesë e projektit trepalësh 3 Watch Out në këto sektorë:

  • Suport në komunikimin dixhital (newsletter dhe faqet sociale)
  • Ekspert i Menaxhimit Financiar
  • Analist i tregut dhe ekspert i riskut

Mëposhtë gjeni të detajuar dokumentet specifike për secilin pozicion respektivisht: